Nakenbaren – där du slipper ha klädångest

RESA

Här är takbaren som väcker uppmärksamhet i London: ”Hoppas det kommer till Sverige”

1 av 3 | Foto: Youtube

Här är takbaren där du inte behöver ha klädångest innan besöket.

I centrala London finns nämligen en nakenbar där alla, inklusive bartendern, är helt näck.

– Det här är väldigt ovanligt och roligt, säger Hans Ebenman från The Rooftop Guide.

Sajten Therooftopguide.com guidar resenärer bland världens takbarer och nu rapporterar de om en ny udda variant.

London har nämligen fått sin första naken-takbar – där både besökare och personal har lämnat kläderna hemma.

I klipp och bilder från baren kan man se hur bartendern går omkring och serverar drinkar, i endast ett litet förkläde. Gästerna sitter nakna på stolar och smuttar på sina drinkar.

”Det här är något helt annat”

Hans Ebenman, som reser runt i världen och testar takbarer för The Rooftop Guide, har aldrig sett något liknande.

– Det här är väldigt ovanligt och roligt. Detta är den första nakna takbaren i världen. Vi har jobbat med rooftops under en väldigt lång tid och detta är nog bland det ovanligaste vi stött på. Många ställen kör ju afterbeach på sina terrasser, men där gäller ju badkläder på, detta är något helt annat, säger han.

Kommer ni besöka baren?

– Jag och min kollega Rikard hade gärna besökt den. Men det kan ju vara lite "risky" för oss killar om vädret är kallt, skämtar han.

– Dock är hösten och vintern redan fullbokade med rooftop-resor till andra länder som det ser ut nu. Detta är ju ett pop up-koncept, så vi får hoppas det kommer till Sverige i framtiden. Annars får det bli en London-trip till nästa sommar.

Fantastisk utsikt

Terrassen lockar inte bara med ”lättklädda” besökare utan har också en fantastisk utsikt över de mest välkända byggnaderna London så som Big Ben, London Eye och Westminister Abbey.

Här finns hängmattor att slappa i, solstolar där du kan bättra på brännan, utan att få bikini-ränder, och även en studsmatta där du kan hoppa och få lite motion.

Anmäl dig innan besöket

För dig som blir nyfiken och vill besöka baren måste du vara minst 18 år och anmäla dig innan via mail. Eftersom takbaren har skapats för att marknadsföra ett streamingbolag, NOW TV, så är baren endast öppen för inbjudna.

ARTIKELN HANDLAR OM

London

Resor