Var hittar vi ett "paradis"?

Publicerad:
Uppdaterad:

Vi söker ett "paradis"! Vita stränder och palmer och absolut inte lika turistigt som Phuket i Thailand. Prisnivån ska vara rimlig och där ska gärna finnas tillgång till hotell i god klass.

Vi kräver inte att vara de enda turisterna på plats, men önskar slippa alltför tydlig anpassning för turismen. Vi har funderat på Langkawi, Binthan Island, Lombok och Pangkor men känner att vi inte vet tillräckligt mycket om något av dessa resemål för att bestämma oss.

Sandstränder och fantastiska bad är prioritet ett.

- Botanisera bland följande hemsidor som har information om de öar ni är ute efter:

www.langkawi-online.com

www.pulau-pangkor.com

www.lombok-network.com

www.bintan-islands.com

Annars kan vi rekommendera ett par andra paradisöar, Perhentian Islands, som ligger vid Malaysias östkust nära Thailands gräns. Välj mellan två öar: Perhentian Besar med lite finare och mer påkostade hotell och bungalows och Perhentian Kecil med billigare och enklare boenden. Båda öarna erbjuder fantastiska stränder.

Läs mer om öarna och hur ni tar er dit på:

www.perhentianisland.info

På Perhentian finner du möjligen paradiset, men glöm inte vad Alex Garland skrev om den saken. "It"s not some place you can look for. Because it"s not where you go, it"s how you feel for a moment in your life. And if you find that moment, it lasts forever."

Red

Publicerad: