Missa inte höstens spännande mässor

Här är några av de du kan träffa på på höstens mässor runt om i landet. Varför inte kombinera din mysiga weekend med en häftig och inspirerande mässa?
Här är några av de du kan träffa på på höstens mässor runt om i landet. Varför inte kombinera din mysiga weekend med en häftig och inspirerande mässa?

Hösten är fullspäckad av spännande mässor och arrangemang – runt om i Sverige och Europa.

Det finns något för varje smak och intresse.

Här är ett urval av med några av de mer extrema – och spännande.

Sugen på en weekend ute i Europa? Tajma med en spännande mässa och få inspiration inför hösten! Klicka på bilden för att se den större.
Sugen på en weekend ute i Europa? Tajma med en spännande mässa och få inspiration inför hösten! Klicka på bilden för att se den större.

Erotikmässan Uppsala 18 – 19 september

Hågaby bycentrum, Uppsala

Kärleks– och erotikmässa som bjuder på underhållning, tävlingar, give aways, expertråd, försäljning, föreläsare, seminarier och workshops. Enligt arrangörerna är ambitionen att fånga upp intresset kring erotik och kärlek på ett seriöst och respektfullt sätt och visa att ”sann erotik är så mycket mer och annorlunda än den som visas i pornografin”.

Seminarier och workshops riktar sig till alla och kommer att hansla om allt från hur man hittar tillbaka till lusten efter operation eller sjukdom till vilka sexleksaker som fungerar bäst i olika situationer.

Åldersgräns: 16 år

Pris: Entré 50 kronor per dag.

Läs mer här: www.kulturoasen.se

Fair Erotica 24 – 25 september

Ekebo nöjescentrum, Gotland

Fair Erotica är den första och största erotikmässan som anordnas i Sverige. Den första mässan anordnades i Stockholm 1996 och blev en stor succé. Sedan dess turnerar mässan runt om i Sverige och i september är det Gotlands tur.

Kombinera ett besök på ön och upplev den fantastiska gotländska hösten – samtidigt som du kan få lite ny kärleksinspiration med dig hem.

Mässans fokus är striptease, med några av de allra bästa artisterna, samt stor försäljning av erotiska prylar.

Pris: Dubbelbiljett fredag och lördag 400 kronor.

Läs mer här: www.fairerotica.nu

Tatoofest 1 – 2 oktober

Folkets hus Kristinehamn, Värmland

Om du inte själv är tatuerare så kan du passa på att tatuera dig – eller leta efter inspiration bland de många utställarna. Några av Sveriges största studios finns representerade.

Ett tips är att kombinera besöket på mässan med ett par nätter på vackra lantgården Karaby gård. Där bor du mitt i naturen bland kor, hästar, hundar och katter. Bed and breakfast med ägg från gårdens egna hönor.

Pris: 100 kronor per dag i inträde.

Läs mer här: www.tatoofest.se och Karaby gård.

Female tatoo & art exhibition 29 – 30 oktober

Norrhammar, Jönköping

Sveriges första Tattoo och Piercing event där några av branschens främsta kvinnliga tatuerare och piercare är samlade under ett och samma tak. Räkna med en helg av färg, form och häftiga starka kvinnor från hela landet. Kanske låter du en av sätta sin prägel på din kropp?

En tripp ner till Småland kan också vara en mysig höstutflykt och i Norrköping finns bland annat John Bauer museum. Kanske hittar du inspirationen där innan du åker till mässan och låter en av de duktiga kvinnliga tatuerarna smycka din kropp.

Läs mer här: www.femaletattooart.se

Gamex 4-7 november

Kistamässan, Stockholm

En helt ny jättemässa för spelintresserade. Dataspel, konsoller, film, musik och nöje kommer att vara fokus på Kistamässan i början av november. Kombinera med en mysig weekend i huvudstaden. Kanske kan du dessutom göra årets julshopping till de yngre delarna av familjen?

Pris: 220 kronor för en fyradagarsbiljett.

Läs mer här: www.gamex.se

Sci-Fi Convention 27-28 Nov 2010

Stockholmsmässan

Ta en weekend in i framtiden. Sci–Fi convention ordnas runt om i världen och är en mycket speciell mässa för de riktigt inbitna science fiction–fantasterna. Kända sci–fi personligheter minglar med samlare och utställare från hela världen. Även föreläsning om film- och spelvärlden.

Pris: 100 kronro per dag

Läs mer här: www.scifiworld.se

Fitnessfestivalen 11 – 12 december

Svenska mässan, Göteborg

Hela Träningssverige vallfärdar till Göteborg för en helg med inspiration inom träning och fitness. Mässan har funnits i tio år och lockar tusentals besökare. 6 000 kvadratmeter mässa med över hundra utställare och dessutom en massa workshops och events. En helg på mässan i Göteborg i december kan räcka till inspiration ända fram till beach 2011.

Pris: 150 kronor per person och dag.

Läs mer här: www.fitnessfestivalen.se

Publisert: