Genmäle till Aftonbladets test av EarPlanes

RESA

Aftonbladet har testat EarPlanes.

Företaget som säljer produkten har bett om ett genmäle. Här är en förkortad version av företaget Propartners genmäle.

"Aftonbladet har "testat" EarPlanes som vi marknadsför och distribuerar i Sverige.

Vi kan också konstatera att de av någon anledning inte fungerade på Er journalist. Vi vet inte varför, såvida han inte varit förkyld eller täppt i bihålor eller liknande för då kan de inte fungera.

Vi vet dock att på ca 10-15 procent av människorna fungera inte EarPlanes, alltså precis som fallet är med de flesta andra hälso-, och läkemedlesprodukter.

EarPlanes säljs i miljontals exemplar i USA och i Europa. På de flesta håll i Europa och annorstädes säljs de i de offentliga Apoteken. Vi har mängder av exempel på att EarPlanes fungear både genom tester men också genom årlig försäljning.

Vi har sedan starten i år sålt flera tusen i Sverige och vi har INGA reklamationer. Däremot har vi mängder av vittnesuppgifter om att människor äntligen kan flyga igen, utan obehag.

Självklart gäller 100 procent garanti på EarPlanes, varför man naturligtvis får ett par nya EarPlanes av oss om det paret man beställt inte skulle fungera pga produktionsfel.

Om någon tillhör de få procent av befolkningen som inte känner någon positiv effekt med EarPlanes, trots att man erhållit ett nytt par för att konstatera att det inte är produktionsfel, erhåller man alla pengarna tillbaka, inklusive ev frakt eller liknande."

M.Usilla

Propartner AB

EarPlanes i Sverige och Danmark.