Lättare att hitta din destination

Premiär för Destination.se - Sveriges nya resemarknad på nätet

Foto: marco gustafsson
Frans Storm (i mitten) och hans gäng på Destination.se firar lanseringen av den nya sajten.
RESA

Aldrig har det varit enklare att boka resan på nätet.

Nu startar Destination.se – Sveriges nya resemarknad.

Kampen hårdnar. Sajter som Luftgrop, Travelmarket och Pricerunner får nu konkurrens av nystartade Destination.se.

Men den nya resetjänsten har en stor fördel – här finns allt.

När du gör en sökning letar sajten igenom utbudet bland 500?000 charterresor, 700 flygbolag, 50?000 hotell och 50 hyrbilsföretag. Till skillnad från flera andra liknande sajter är dessutom alla de största svenska researrangörerna, med Fritidsresor, Ving och Apollo i spetsen, anslutna.

”Inte funnits tidigare”

– Vi vill bli Sveriges resemarknad, den naturliga startpunkten för den som söker resor. Det har inte riktigt funnits en sådan sajt förut, säger Frans Storm, vd för Destination.se.

Tanken är att man ska få en samlad överblick över hela det tillgängliga utbudet – utan att behöva söka runt bland flera olika sajter.

Som ett Google – fast för resor.

– Både den som är ute efter en billig sista minuten-resa och den som letar femstjärniga hotell i Italien ska kunna hitta rätt hos oss, säger Frans Storm.

Slussas vidare

Det blir också lättare att få veta exakt vad resan kommer att kosta, priserna på sajten uppdateras kontinuerligt och för varje gång du gör en sökning hämtas uppgifter om pris och tillgång i realtid.

När du sedan hittat en resa slussas du vidare direkt till ursprungskällan, till exempel Fritidsresor eller SAS, där du sedan gör din bokning precis som vanligt.

Frans Storm bjuder även på en glad introduktionsnyhet på sajten.

–?Vi börjar med att lotta ut 100 resor till solen.

Fotnot : Destination.se drivs av Aftonbladet­ tillväxtmedier tillsammans med den norska sajten Finn.no. Båda bolagen ägs, precis som Aftonbladet, av den norska koncernen

FAKTA

Här hittar du Destination.se