Dags för rafflande final – vart reser du helst 2009?

Rösta nu – du kan vinna en solresa!

RESA

Lockar Sydney mer än San Francisco? Känns solen skönare i Florida än i Brasilien? Vandra i Abisko eller cykla på Gotland?

Nu är det dags för stor final i sjätte upplagan av Sveriges största enkät om resor.

Rösta – och du kan vara med och tävla om en resa värd 15 000 kronor!

Foto: PETER WIXTRÖM
Vinn en resa till Kanarieöarna eller något annat soligt ställe. Resan är värd 15000 kronor.

Första omgången i Aftonbladet Resa och Destination.se:s omröstning om hetaste resmålen 2009 är nu avslutad. Från början var det totalt 150 resmål i åtta kategorier som du och alla andra läsare kunde rösta på.

Nu är bara de 48 allra hetaste kvar, sex i varje kategori.

Vi har nollställt räkneverken för att ge alla samma chans i finalrundan. Dessutom ger vi dig en härlig chans att komma till sol och värme.

Alla som röstar i finalen (röstade du i förra omgången så rösta igen!) kan nämligen vara med och tävla om en resa från Fritidsresor värd 15 000 kronor från Destination.se

Mer om tävlingen får du när du röstat klart. Så det är bara att sätta igång!

Gör så här:

Här nedan hittar du finalomröstningen. Välj i varje kategori det av de sex resmålen som du är mest lockad av att resa till. Du kan bara göra ett val i varje kategori och du kan hoppa över en kategori om du vill.

När du gjort alla dina val, klicka på knappen "Skicka". Då kommer du till en ny sida (öppnas i nytt fönster) där du kan tävla om solresan. Dessutom ligger coola resprylar i potten.

Resultatet och vinnarna presenteras i Aftonbladet Resa i januari 2009.

ARTIKELN HANDLAR OM