Lägg en skön resa i paketet!

1 av 4
Kickstart på nya året i Zlatan-land.
RESA

Vi har valt ut några härliga upplevelser för olika plånböcker.

Merry kryss-mas!

Kurera julstress och vinterångest med en avslappnande kryssning i Karibien. Royal Caribbeans resor kostar från 5 791 kronor per person. Men vill du kryssa jättefartyget Oasis of the Seas måste du hosta upp minst 7100 kronor, och då är flygresan till hamnen i Florida inte inräknad.

Kickstarta året!

En Barcelonaresa är bästa julklappen till alla Zlatanfans. Sajten www.fotbollsresa.nu listar olika erbjudanden. Sportsinternational erbjuder två hotellnätter med frukost plus matchbiljett för 1 595–2 695 kronor. Uppgradering av sittplats till lägre långsida kostar 500 kronor extra. Flyg ingår inte. Tailorevents har paket med hotellnatt från 995 kronor.

Sista minuten

Hitta billiga sista minuten-resor på Destination.se dagarna före julafton, med avresa efter helgerna, då priserna överlag sjunker drastiskt.

Exempel: En flygstol den 5 januari till Cypern kostade i dag på förmiddagen 499 kronor. Vill du även ha ett ospecificerat hotell så började priserna på cirka 2500 kronor.

Weekend i Klagenfurt

Ryanair spottar ur sig nya resmål på löpande band. Ofta till platser du aldrig drömt om att semestra på. Senaste i raden är österrikiska Klagenfurt. Staden lockar med alplandskap, en katedral och helt säkert en och annan öl. Bokar du nu kostar resor i januari och februari 21 kronor inklusive skatter, avgifter och online-incheckning.

Hetaste klappen

Ett av vinterns solsäkraste resmål är Gambia. En vecka kostar från 5699 kronor, avresa 7 januari med Ving.Är den du vill ge bort resan till äventyrligt lagd, kan ni passa på att besöka det spännande grannlandet Senegal. Dit går inga charterresor, men Ving anordnar rundresor till Senegal från sina hotell i Gambia.

En bussig snögåva

De flesta av oss har inga drivor med snö även om julafton är vit. Men det är inte långt till snön och bussbolagen slåss om att köra oss norrut. Du kan ge bort en skidresa för under 500 kronor.

Dagsturer med liftkort, exemelvis Stockholm-Kungsberget från 450 kronor (bokas via www.kungsberget.se) eller Göteborg-Hovfjället från 495 kronor med Fjällexpressen.