Flyg till Thailand för under 3000 kr t/r!

Fynda resor till både städer och stränder

Foto: STEFAN MATTSSON
Halva priset på flygresan till Phuket – och väl där massor av hotell som rear ut rum. Kanske du även lyckas pruta ner båtturen till Freedom Beach (bilden)?
RESA

Nu är det fyndläge för ressugna.

Priserna på charterns sista minuten rasar och flygbolagen kör vårkampanjer.

Bästa klippet just nu: tur och returbiljett till Bangkok för bara 2835 kronor!

Våren är normalt en bra period för att hitta billiga resor. Från ungefär nu tills skolorna slutar brukar det vara fyndläge, inte minst på sista minuten till städer i Europa, badorterna i Medelhavet eller till Kanarieöarna.

Men även den som vill komma lite längre bort kan spara tusenlappar. I Thailand är högsäsongen över, priserna sjunker på både flyg och hotell – men vädret är fortfarande oftast bra.

I morse gick det till exempel att boka tur och retur-biljetter Stockholm-Bangkok för bara 2835 kr – mindre än hälften mot vad du får betala under högsäsong. Visserligen kanske inte oroliga Bangkok lockar i dessa dagar, men på de stora turistorterna och öarna är det lugnt. Skarva på med en inrikesbiljett, Air Asia flyger till exempel Bangkok–Phuket under 500 kr t/r.

Här är några flygfynd vi hittade på Destination.se nu på förmiddagen. I listorna hedan hittar du också de 55 billigaste sista minuten-resorna just nu.

Stockholm–Dubrovnik

Pris: 1281 kr t/r

18-25 april.

Flygbolag: Norwegian

Stockholm–Split

Pris: 1368 kr t/r.

21-28 april.

Flygbolag: Norwegian.

Stockholm–Bangkok

Pris: 2835 kr t/r.

17-27 maj.

Flygbolag: Aerosvit (via Kiev).

Stockholm–Delhi

Pris: 3819 kr t/r.

17-27 maj.

Flygbolag: Aeroflot.