Fynda resor före sommarlovet

Billiga flyg till solen just nu

RESA

Sugen på en billig resa?

Hitta rekordbilliga resor innan sommarlovet börjar på Destination.se.

Res till Italien för 495 kr.

Foto: ablestock
Nu är det billigt att resa till Italien

Så här dags på året, strax före sommarlovet, är det alltid fyndläge för de ressugna. Resebolagen har flygstolar och ospecificerade biljetter till fantastiska priser.

Destination.se, Sveriges nya resesajt, har samlat sista minuten-resorna på ett ställe.

Just nu finns 100 resor under 2 500 kr till solsäkra orter runt om i Europa och Tunisien. I många fall är hotell inkluderat.

Exempelvis i morgon kan du åka till Pescara, Italien för 895 kr (15 dagar, från Stockholm, endast flyg, Fritidsresor). På onsdag kan du åka från Göteborg till Antalya, Turkiet för 1595 kr (Åtta dagar, ospecificerat, Fritidsresor)

Och på fredag finns biljetter för 995 kr till Mallorca (15 dagar, från Växjö, endast flyg, Fritidsresor). Listan över erbjudanden är enorm.

– Vi samlar resemarknaden på ett ställe och presenterar utbudet på enklast möjliga sätt, säger Frans Storm, vd för Destination.se.

Finns alla sista minuten-resor här?

– Vi har sista minuten-resor från Fritidsresor, Ving och Apollo och alla tre har fantastiska priser just nu för den som kan resa med kort varsel. Vill du i stället planera resan i lugn och ro så finns det 400 000 charterresor att välja bland på Destination.se, säger Frans Storm.

Varannan svensk bokar sin resa på nätet i dag. Hittills har man oftast börjat sitt sökande på Google och sedan gått vidare till de olika resebolagen. Destination.se vill bli den naturliga startpunkten för den som skall resa.

Men är det samma pris på Destination.se som när man surfar runt bland resebolagen?

– Ja, vi tar inget extra betalt av konsumenterna och alla priser uppdateras i realtid. Vi vill göra det lite lättare för svenskarna när de ska ut och resa, säger Frans Storm.

Lars Östling/Minimedia