Världens 7 galnaste temakryssningar

Åk på kattkryssning – utan katter. Annons från Meow Meow Cruise.
RESA

Vissa tycker det är löjligt, andra menar att det är fantastiskt. I vilket fall – en temakryssning är något utöver det vanliga. Vad sägs om tatuerings-, spök-, eller kanske den stora lapptäcks- kryssningen?

Tatuera dig eller simma- kryssningen: 

Den 16 april lämnar världens första tatueringskryssning hamnen i Fort Lauderdale, Florida, på en fyra dagars- tripp som organiseras av den amerikanska tatueringstidningen Rebel Ink and Skin & Ink. Förutom möjligheten, eller kravet, att bli tatuerad kommer det också hållas en burleskshow, kroppskonstmässa och ett stort beachparty i mexikanska Cozmuel.

Foto: Bare Necessities
Kryssa näck i Karibien.

Den stora naken-kryssningen 2015:

För nakenkryssarna vankas det 25-årsjubileum när de kryssar fram mellan de karibiska öarna. Ett stopp kommer också göras på Royal Caribbean's privata ö Coco Cay i Bahamas – men där får man dra på sig paltorna.

Foto: Thinkstockphotos.com

Flashback-kryssningen:

Dra fram discodivan i dig! En DJ från MTV's storhetstid, Downtown Julie Brown, spelar ljuva danstoner från 70-, 80-, och 90-talet. Divor, musikgrupper och komiker kommer finnas med ombord på kryssningen som lämnar Miami den 27 februari. Den tre dagar långa kryssningen avslutas med en fest som ska återskapa stämningen från en klubb i New York på 90-talet.

Foto: Thinkstockphotos.com
Bu!

Spökjägarkryssning:

Alltid fascinerats av "Ghostbusters"? Grattis – det här är den perfekta kryssningen för dig som är fascinerad av spöken, medium och andra övernaturliga fenomen. Två spökjägare är med ombord på kryssningen, liksom ett medium. På tre av stoppen kommer det att göras övernaturliga experiment, och till havs anordnas seminarium om hur man hittar spöken samt praktisk träning på denna kunskap.

Foto: Thinkstockphotos.com
Gosa med ättlingarna till Ernest Hemingways katt.

Meow meow- kryssningen:

Välkommen till kattkryssningen – där katter inte är välkomna. Men alla kattälskare kommer trivas på kryssningen mellan Miami och Key West ändå, för här handlar det om ALLT som har med de fyrbenta vännerna att göra, bland annat en katt-karaoke. I Key West går det också att gosa med massor av katter i Ernest Hemingways hem, som är ättlingar till författarens katt Snövit.

Mediumkryssningen i karnevalsanda:

Kom i kontakt med dina andar, medan du kryssar fram på Stilla Havet. Fyra hyllade sierskor kommer finnas ombord på kryssningen, som är en slags andlig karneval. Den andliga kryssningen utgår från Sydney den 19 maj och i åtta dagar har du chans att upptäcka dolda sidor av dig själv.

Foto: QUILTCRUISES
Lappa ihop något snyggt på kryssningen.

Lapptäcks-kryssningen:

I femton dagar kan du lära dig i stort sett allt som går att lära sig när det kommer till att sy lapptäcken. Berömda lapptäcksskapare kommer att visa tekniker hela vägen från Fort Lauderdale till Montreal. Särskild fokus kommer ligga på stoppning av täckena.

Källa: USA Today

Gillade du texten och vill få mer av samma vara? Gilla Aftonbladet Resa på Facebook för mer inspiration och nyheter!

ARTIKELN HANDLAR OM