Lyxvillorna du kan hyra på semestern

Här hyr societeten ut sina hus till semesterfirare

1 av 10 | Foto: LuxeHouses
Jagged Point, Nya Zeeland
RESA

Vad sägs om egen helikopterplatta, privat strand eller en trädgård på 3750 kvadratmeter?

Här är sex av världens lyxvillorna som du kan hyra på semestern.

Men smakar det så kostar det.

Det australiensiska företaget LuxeHouses hyr ut den högre societetens lyxvillor till dem som vill smaka på det ljuva livet på semestern. Här är sex av villorna som finns för uthyrning. Men det krävs en del pengar för att få tillgång till lyxlivet.
För fler bilder – se bildspelet.

Foto: LuxeHouses
Helikopterplatta och privat strand i Whitsundays, Australien

I Whitsundays i Australien finns denna lyxvilla att hyra. Runt 110 000 kronor får du dock pynta för att tillbringa natten här. Men då får du även tillgång till privat strand och en helikopterplatta.

Foto: LuxeHouses
Jagged Point, Nya Zeeland

För 56 500 per natt kan du bo i denna magnifika skapelse i Jagged Edge, ungefär 10 minuters bilfärd från Queenstown, Nya Zeeland. På köpet får du utsikten över sjön Wakatipu.

Foto: LuxeHouses
En bättre vy i Zermatt, Schweiz

Chalet Les Anges ligger i det exklusiva området Petite Village i Zermatt, Schweiz. Med tre våningar och en fantastisk utsikt över bergstoppen Matterhorn kan du bo här för cirka 72 500 kronor natten.

Foto: LuxeHouses
St Tropez, Frankrike

Chateau St. Tropez ligger just i hjärtat av Saint-Tropez, Frankrike. För 231 000 kronor i veckan kan du bo i den lyxiga villan som har en trädgård på 3750 kvadratmeter.

Foto: LuxeHouses
Franska rivieran

Bo på Franska rivieran i luxuösa Villa Tessilac med utsikt över Medelhavet. Här finns plats för 16 bäddar fördelade på åtta sovrum. Priset? Cirka 270 000 kronor för en vecka.

Foto: LuxeHouses
Villa Praslin, Seychellerna

Pool, vinkällare, båt med tillhörande kapten och privat kock. I Praslin, Seychellerna kan du bo i ett strandhus för mellan 42 000 och 51 000 kronor natten. I lyxvillan finns tio bäddar som är fördelade på fem sovrum.