Hotellgästernas galnaste önskemål

Listan över gästernas konstigaste önskemål skulle få vilken hotellägare som helst att bli lite knäpp...
RESA

Blå mat, privata rum för män i bebiskläder och vakter till olydiga sexmissbrukare.

Listan med konstiga hotellönskemål är minst sagt märklig.

– Vi försöker alltid möta våra gästers behov, oavsett hur "off the wall" eller udda de är, säger Tim Wade, marknadschef på Best Western Hotel i England till The Telegraph.

Nu släpper man listan på de den senaste tidens mest udda önskemål hotellkedjan fått från sina gäster.

Män i bebiskläder

En hotellgäst efterfrågade ett eget privat mötesrum som skulle användas för en grupp män som gillar att bära barnkläder.

Färgstark mat

Gissa om kockens förvåning när ett sällskap beställde en måltid med kravet att all mat skulle vara blå.

Vilken cirkus!

Bli inte förvånad om du möter en clown i lobbyn. Ett företag som valt hotellet för sin årliga konferens ville ha cirkusträning under hotellvistelsen.

"Vi vill dammsuga hotellet"

En dammsugareförsäljare ville låta de inbjudna till ett damsugarekonvent få testa produkterna på hotellet i samband med övernattningen. Kanske tyckte dammsugareförsäljaren att hotellet behövde en rejäl storstädning.

Handpåläggning för hundar

En grupp hundälskare efterfrågade reiki, en form av japansk handpåläggning, för sina fyrfota vänner. Ett annat sällskap undrade om möjligheten att få boende med två rum, så att hundarna kunde sova ostört med husse och matte i ett separat rum.

Sex-vakter på rummet

En grupp sexmissbrukare undrade om inte hotellet kunde ställa upp med vakter eller tillsynsmän för att se till att medlemmarna i gruppen verkligen sov i sina egna sängar.

"The Tall Person’s Club of Great Britain"

Det händer att hotellkedjan inte fixar kraven från sina gäster. Ett exempel var då en grupp med exceptionellt långa män ville bo på hotellet. Då var man tvungen att kapitulera. Det var omöjligt att på kort varsel få fram tillräckligt många sängar med en längd över 210 centimeter.

Följ RESA på Facebook – klicka här och titta in!

ARTIKELN HANDLAR OM