Beckham har problem – med flygvärdinnor

Stirrar på honom hela tiden

Foto: AP
Brittiske fotbollsstjärnan David Beckham hotar sluta flyga med British Airways.
RESA

Utstirrad och fotograferad när han sover.

Nu hotar David Beckham att sluta flyga med British Airways.

David Beckham har hotat att sluta flyga med British Airways om inte flygvärdinnorna slutar stirra på honom. Det rapporterar den australiensiska nyhetssajten Adelaidenow. Droppen var när en flygvärdinna väckte Beckham med en ficklampa i ansiktet för att ta en bild på honom.

Personalen köar för autograf

David Beckham, som nyligen meddelat att han lämnar laget Los Angeles Galaxy, sägs inte ha några problem med att göra det lilla extra för sina fans. Han skriver gärna autografer och ställer upp på bild, säger en källa till tidningen The Sun. Men när personalen ombord köar för att få en autograf får även han nog.

Bett om ursäkt

British Airways har nu påmint sina anställda om att respektera passagerarnas privatliv och en taleskvinna för flygbolaget säger att man har bett David Beckham om ursäkt.

Beckham är inte den enda fotbollsstjärnan som har åsikter om personalen ombord på flyget. Nyligen rapporterades att FC Barcelona endast vill ha kvinnlig kabinpersonal när de flyger till bortamatcher, eftersom den manliga personalen bara vill snacka fotboll.

ARTIKELN HANDLAR OM