Hitta kärleken – på kryssning

Spraydate anordnar singelkryssning

RESA

2000 singlar – på en och samma kryssning.

En perfekt weekend för den datingsugne.

– Det blir som en minisemester, säger Anders Junell på datingsajten Spraydate som har ordnat singekryssningar sedan 2001.

Allt fler svenskar söker efter kärleken på nätet. Men att träffa någon som man bara majlat med och sett en bild av, kan vara svårt och datingsajterna är ofta aktiva med att annordna events och fester där singlarna kan träffas.

– Man kan ju göra en fest också, men på en kryssning har man mer tid på sig att ses. Alla är samlade på en relativt begränsad yta. Dessutom får man möjlighet att ses i olika samanhang, inte bara i en festmiljö, och det finns större möjligheter att prata, säger Anders Junell på Spraydate.

800 000 singlar

Spraydate är en av Sveriges största datingsajter med cirka 800 000 medlemmar. Man ordnar fester, singelshopping, singelbio och en massa andra aktiviteter.

Kryssningarna, som man arrangerat sedan 2001, är en av de mest populära. Upp mot 2000 singlar, både män och kvinnor, brukar åka med och festa på Tallinks lyxkryssare ”Galaxy”.

Storsatsning

– Våra medlemmar vill att det ska hända saker och kryssningarna har varit en populär aktivitet. Nu höjer vi nivån ett steg till med fler artister och internationellt kända dj´s, jazzbar och beachparty i spaavdelningen, berättar Anders Junell.

På kryssningarna blir det en avslappnad glad stämmning – perfekt för att träffa den rätta.

– Det blir som en minisemester. Som att gå på festival, fast i en trevligare miljö. På båten finns något för alla, säger Anders Junell.