Hyr Bransons lyxkatamaran

Spa, dykinstruktörer och u-båt ingår på Necker Belle

1 av 2
Necker Belle är 32 meter lång och kan komma upp i över 20 knop.
RESA

Ubåtar, rymdfarkoster och flygplan.

Sir Richard Bransons imperium Virgin har dem alla i sitt stall.

Den som har en stor slant över kan också hyra hans 105 fot långa katamaran Necker Belle för en veckas total lyx till sjöss.

Richard Branson med en modell av Virgins rymdfärja Galactic.

Det är inte svårt för passagerarna att hålla sig sysselsatta lyxbåten Necker belle. Förutom videoprojektor, Wi-Fi-uppkoppling, och ett stort utbud av tv-kanaler för mindre soliga dagar finns en ribbåt, fiskespön, en trampolin, vattenskidor, dykutrustning samt en dykinstruktör ombord.

Spa-behandlingar med sjögräs

Båten har också en spa-avdelning, som bland annat erbjuder massage med ekologisk sjögräsolja. Katamaranen har generösa ytor, fyra hytter och en besättning på sju personer som ständigt passar upp.

I Karibien och Medelhavet

Under vintersäsongen ligger hon och guppar i Karibien och seglar mellan Antigua i norr och Grenada i söder. Under sommaren flyttas hon till franska rivieran.

Prislappen för en veckas avskilt lyxliv på Necker belle ligger mellan 450 000 och 750 000 kronor, beroende på säsong och var hon ligger.

U-båt för dykturer

Under vinterhalvåret kan man även hyra "jollen" Necker Nymph för 110 000 kronor extra per vecka. Den är en öppen u-båt som rymmer tre personer, för dykintresserade som inte vill simma av egen maskin.

FAKTA
ARTIKELN HANDLAR OM