Lyxhotellet blir ditt – för 4,5 miljoner

Bjud dina vänner på ett kalas de sent ska glömma

1 av 2 | Foto: MANDARIN ORIENTAL
Passa på att ta ett bad i presidentsviten – häftigare utsikt från ett badkar får man leta efter.
RESA

Bjud 500 vänner på världens häftigaste fest.

Hyr hela Mandarin Oriental Tokyo Hotel. Pris: drygt 4,5 miljoner kronor.

Femstjärniga Mandarin Oriental i Tokyo.

Ska det firas, så ska det göras ordentligt.

Det femstjärniga hotellet i Tokyo fyller fem år i december och ska därför slå till på stort. Därför hyrs hela hotellet ut för en natt med vilt festande.

Den som betalar för hela kalaset få lov att bjuda med sina 500 närmsta vänner för en exklusiv cocktailfest. Priset landar på 670 000 dollar, motsvarande drygt 4,5 miljoner kronor.

Efterfest i alla 178 rum

Hotellet ligger i Tokyos centrala Nihonbashidistrikt. De lyckligt lottade gästerna kommer att få njuta av hotellets Michelinrestauranger. Desserterna kommer att göra av en grupp som vunnit världsmästerskap i bakverk.

Gästerna kan välja att festa i alla hotellets 178 rum, i alla cocktailbarer, i spaanläggningar och i det stora salongsrummet. Allt är reserverat från klockan tre på eftermiddagen till nästa dag klockan 12.

Satsar på rekordboken

När hotellet invigdes för fem år sedan hölls en liknande fest. Exklusivt, svarta slipsar, cocktailklänningar, fin mat och drinkar var det som gällde.

– Vi tyckte att det skulle vara kul att låta en exklusiv grupp få uppleva denna möjlighet igen, säger hotellrepresentanten Chie Hayakawa,

När hotellet hittar en villig köpare kommer de att kontakta Guinness World Records för att gå med som dyraste hotellarrangemang någonsin.

Funderar du på att slå till och hålla lyxfesten har du på dig till 30 november att kontakta Mandarin Oriental Tokyo Hotel.

ARTIKELN HANDLAR OM