Fyndläge på resor

Billigt ända fram till påsk - här är resmålen som gäller

Foto: Thinkstock
Kanarieöarna är en av destinationerna dit man nu kan fynda.
RESA

Om en vecka är sportloven förbi och det syns på researrangörernas priser. För den som vill till solen finns nu möjlighet att göra riktiga fynd. Här får du de bästa bokningstipsen.

– Det är färre som har sportlov vecka tio än de andra veckorna och därför blir det billigare, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

För Apolllo har vårvintern varit ovanligt bokad, men det finns en del resor kvar och framför allt flygstolar till bra pris. Perioden just nu fram till påsk är en bra tid att resa på om man vill komma undan billigt.

Fyndläge mellan skolloven

– Efter julhelgerna och mellan skolloven är det färre som är ute och reser och då blir det naturligtvis lägre efterfrågan och fyndläge för alla som kan ut och resa, säger Charlotte Hallencreutz, informatör på Ving.

Hon rekommenderar Kanarieöarna och Kap Verde om man vill göra ett bra klipp. Har man möjlighet att vara borta lite längre kan USA vara ett bra alternativ.

– Florida är härligt och där får man mycket för pengarna just nu eftersom den svenska kronan är stark.

Kring påsk är det svårare att få tag på fynd, och mycket är redan fullbokat. Särskilt populärt i år är Kanarieöarna, Egypten och Kap Verde. Här finns tips på fyndresor just nu.

Kristin Westesson