Höga odds för regn på bröllopsdagen

Publicerad:
Uppdaterad:

Stockholm. Regn eller inte, smekmånad på Hawaii och kommer Daniel att köra en Porsche från kyrkan? Mitt i bröllopsyran har vadslagningsfeber brutit ut hos spelbolagen.

Vickan och Daniel är hetare än någonsin. Många vill vinna pengar på brudparet. Betsson har inte bara odds för midsommarvädret och premiären för Allsång på Skansen. Nu spekuleras det också om mörka moln kommer att hota bröllopslyckan den 19 juni. Och på Unibet slås det vad om hur mycket regn som kommer att falla.

– Det är ett väldigt stort intresse för det kungliga bröllopet som stiger ju närmare själva bröllopsdagen vi kommer. Det började redan för ett år sedan med vadslagning om vem som skulle designa klänningen, säger Thomas Bertilsson, pressansvarig på Betsson.

Sedan 1756 har inte mindre än tre kungliga bröllop ägt rum den 19:e juni i Stockholm. Det senaste, mellan kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia, blev en besvikelse vädermässigt. På Unibet kan hågade nu slå vad om det på årets bröllop kommer att falla mer än 0,5 millimeter regn och hur varmt det blir.

Smekmånadsdestinationen är också en populär kategori att slå vad om. På Ladbrokes tror flest på Hawaii eller Brasilien, medan Kina och Mallorca ger hög utdelning. När barnet kommer att födas och vilken bilmodell brudparet lämnar kyrkan i, finns också med på listan.

Det mest udda man kan slå vad om är huruvida parets första barn kommer att bli en professionell tennisspelare. Här ligger oddsen på rekordhöga 1001.

TT

Publicerad: