Inrikes

Udda bostad orsakar klickfest

INRIKES

Stockholm. En villa som finns till försäljning på bostadssajten Hemnet är på väg att slå nytt besöksrekord. Anledningen? Säljaren har låtit sitt intresse för science fiction-film löpa fritt i inredningen.

Bakom en ordinär villafasad i Kalmarområdet döljer sig vad som måste vara en av Sveriges mest spektakulära inredningar. Delar av husets innandöme är inspirerat av "Alien vs. Predator"-filmerna, vilket innebär att de kända monstren dyker upp här och där i huset. Mest spektakulärt är biorummet, som inte är någonting för mörkrädda personer.

Bostaden har fått 150 000 klick under första dygnet på Hemnet, vilket förmodligen är rekord för ett premiärdygn.

– Det här är ett av de mest snabbklickade bostadsobjekten någonsin, jag kan faktiskt inte komma på något objekt som har fått så många klick på så kort tid, säger Staffan Tell, talesperson för Hemnet.

Det enda objekt som kommer i närheten under senare tid är "paprikahuset", ett hus på Solsidan i Saltsjöbaden som hade paprika som inredningstema. Det huset kom i upp en halv miljon klick på ett par veckor.

Enligt Tell är kommentarerna på sociala medier övervägande positiva.

– Det är många som tycker att det är väldigt häftigt och ser det som något positivt. Så den här personen är inte ensam om sitt intresse.

TT

Publisert:

Aftonbladet

/

Senaste Nytt

/

Inrikes