Inrikes

Misshandlad kvinna avliden i Malmö

INRIKES

Malmö. En kvinna i 30-årsåldern avled under onsdagsmorgonen, efter att ha hittats allvarligt skadad på Södra Skolgatan i Malmö vid halv fyratiden. Det var några förbipasserande som ringde polis och ambulans.

Personerna uppgav att kvinnan blödde kraftigt, rapporterar Sveriges Radio Malmö. Polisen fann senare lägenheten där misshandeln skedde. En man i 40-årsåldern har gripits misstänkt för mord alternativt dråp.

Enligt polisen har mannen och den dödade kvinnan haft någon form av relation. Polisen har inlett en teknisk undersökning.

Det var ett vittne på gatan som slog larm om misshandeln. Den misstänkte mannen hade då burit ner kvinnan från lägenheten och ut på trottoaren.

– Det var under lite underliga förhållanden som jag inte vill gå in på, säger Anders Lindell, informationsansvarig vid Malmöpolisen.

Polisen är fortsatt förtegen om detaljer, eftersom den döda kvinnans anhöriga inte underrättats än. Den misstänkte 42-åringen är inte tidigare dömd för brott.

Polisen har på onsdagsförmiddagen ingen uppgift om att kvinnan ska ha varit under hot sedan tidigare. Hennes förhållande med den nu misstänkte mannen beskrivs som långvarigt.

TT

Publisert:

Aftonbladet

/

Senaste Nytt

/

Inrikes