Utrikes

Åttaåring tvingad till sex med hund

UTRIKES

Danmark. Pojken ska ha misshandlats och tvingats till sexuella handlingar med en hund under hot om våld. Nu åtalas två kvinnor i danska Helsinge.

En åttaårig pojke i Danmark har i över ett års tid blivit slagen, sparkad, tvingad att gå i kvinnokläder och vid ett tillfälle tvingad att slicka på en hunds könsorgan. Detta enligt det omfattande åtalet mot två kvinnor från danska Helsinge, som har suttit häktade sedan september i fjol, enligt Frederiksborg Amts Avis.

De åtalade, en 36-årig dansk kvinna och en 20 år äldre kvinna född i Thailand, anklagas bland annat för människohandel, misshandel, olaga tvång och olaga hot. Pojken är enligt tidningen son till en thailändsk kvinna som de två åtalade ska ha tvingat till prostitution i ett hus i Helsinge. I samma byggnad satt pojken vid flera tillfällen inspärrad i ett rum, en gång i två veckors tid.

En av kvinnorna hotade enligt åtalet att döda åttaåringens mamma och mormor om han berättade för någon om vad som hände i huset.

Den 36-åriga kvinnan åtalas också för att ha övertalat en man med psykisk funktionsnedsättning att lämna ut sin kod till Nem-id, en form av danskt bank-id, så att hon skulle kunna föra över pengar till sig själv.

TT-Ritzau

Publisert:

Aftonbladet

/

Senaste Nytt

/

Utrikes