TT-Sport

Nickarnas match på Turf Moor

TT-SPORT

Fotboll. Hårt arbete över hela planen och så in med bollen från kanterna till starka huvudspelare. En förlegad bild av engelsk fotboll? Sånt vi bara såg från leriga planer när det begav sig i Tipsextra? Inte alls. Burnley och West Bromwich höll sig emellanåt till den gamla skolan i dimman på Turf Moor.

Ashley Barnes och Danny Ings nickade fram Burnley till 2-0 varpå Chris Brunt skallade in reduceringen till 2-1, för övrigt West Bromwichs nionde mål på en fast situation den här säsongen.

Bortalaget fick med sig en poäng.

I andra halvlek kvitterade Brown Ideye till 2-2, naturligtvis med en nick efter en hörna.

Jonas Olsson, redo för spel igen efter sitt långa skadeuppehåll, får vänta på sin chans i West Bromwich. Mittbacken var inte ens med i truppen, men satt på läktaren. Med tanke på bristerna i försvarsspelet lär managern Tony Pulis nog fundera på att släppa fram mittbacken vad det lider.

I Newcastle verkade nye managern John Carver få gotta sig åt en ny seger. Jack Colback gjorde 1-0 hemma mot Stoke med kvarten kvar. Men det går aldrig att räkna bort långe Peter Crouch. I sista minuten, åtta minuter efter sitt inhopp, nickade han in kvitteringen.

TT

Publisert:

Aftonbladet

/

Senaste Nytt

/

TT-Sport