TT-Sport

Sassuolo chockade Inter

Av: 

TT-Aftonbladet

TT-SPORT

(TT-AFP). Inter fortsätter sin kräftgång i serie A. På söndagen blev det 1-3 borta mot tidigare drömmotståndaren Sassuolo.

De flesta Inter-supportrar hade nog, trots lagets halvknackiga form, räknat med tre säkra poäng i serie A-fotbollen. Anledningen? Det var Sassuolo som stod för motståndet . Inter hade vunnit lagens samtliga tre ligamatcher, varav två med 7-0. Men tji fick Inter. Hemmalaget Sassuolo gick fram till en 2-0-ledning redan efter en halvtimme efter att Simone Zaza och Nicola Sansone gjort målen. Mauro Icardi reducerade för Inter i den 83:e minuten, innan Domenico Berardi fastställde 3-1 på straff i slutminuterna.

Sassuolo gick därmed om Inter i tabellen och upp till en tiondeplats. Inter har förlorat sju av 21 ligamatcher och ligger för tillfället endast på 13:e plats. Upp Napoli, som vann med 2-1 borta mot Chievo, som ligger på tredjeplatsen som innebär Champions League-kval skiljer det 13 poäng.

Torinos svenske mittfältare Alexander Farnerud blev utbytt i den 78:e minuten i hemmamötet med överraskningslaget Sampdoria. Men då ledde Torino redan med 4-1. Till slut blev det hela 5-1 och Torino klättrar till nionde plats. Femman Sampdoria förlorade sin blott tredje match.

Juventus spelade 0-0 borta mot Udinese, men leder ändå ligan med sju poäng före Roma.

Publisert:

Aftonbladet

/

Senaste Nytt

/

TT-Sport