Managern: The Maulers kväll i kväll

Publicerad 2015-10-03

Kampsport. Bara timmar återstår tills titelmatchen mellan Alexander "The Mauler" Gustafsson och Daniel Cormier går av stapeln. En avslappnad men förväntansfull Gustafsson har lovat Houston att bli mästare - snart vet vi om han kan hålla löftet.

– Alex känner att det är hans kväll i kväll, säger Gustafssons manager Tomas Ghassemi till TT.

– Alex är avslappnad men förväntansfull. Stämningen här borta är grym. Alla ser fram emot fighten.

Det var två segersäkra UFC-fighters som stirrade ned varandra efter invägningen i Toyota center i Texas. På ena sidan Alexander "The Mauler" Gustafsson - på den andra världsmästaren i lätt tungvikt, den 36-årige amerikanen Daniel Cormier.

– Houston! På lördag får ni se en ny mästare, ropade Alexander Gustafsson innan han vände sig om och gick.

Vinner Gustafsson blir det den ultimata revanschen för svensken som i januari knockades av Anthony Johnson redan i första ronden inför hemmapubliken i Stockholm och lämnade UFC-galan med tårfyllda ögon.

Men först måste han slå den kortare med betydligt bredare Cormier, som tidigare gjorde klart vad han tycker "The Mauler" egentligen borde försörja sig på.

– Åk hem till Sverige och bli modell.

Kvällens UFC-gala har fem huvudmatcher som börjar 04 svensk tid, söndag morgon. Titelmatchen mellan Gustafsson och Cormier är den sista av dessa fem och uppskattas börja runt klockan 06.

TT