TT-Sport

Forsberg med i Modos matchtrupp

TT-SPORT

Stockholm. Peter Forsberg finns med i Modos hockeytrupp inför torsdagens elitseriematch mot Skellefteå.

Men det är ännu inte klart att han spelar.

Peter Forsberg har haft magsjuka efter den mindre lyckade insatsen i DM-finalen mot KB65 i början av februari, men "Foppa" har tränat bra hittills under veckan. Nu är Forsberg uttagen i matchtruppen som en av 14 forwards, men det är ännu inte helt klart om 35-åringen kommer att spela.

– Jag vill vara hundra procent. Ska jag vara med, ska jag tillföra något, säger Forsberg till Örnsköldsviks Allehandas nätupplaga.

– Är jag inte redo är det bara att träna på och köra vidare. Nu väntar vi till torsdag och då får vi se hur det känns då, säger Foppa, som för tredje träningen i rad bildade kedja med Patrick Yetman och Oscar Steen.

Tränaren Harri Rindell är nöjd med att kunna ställa upp med fyra fulla femmor då - utöver Forsberg - även backen Josef Hrabal och forwarden Sami Torkki finns tillgängliga för spel.

"Jättebra tillskott förstås, framförallt har vi nu en bra träningstrupp och konkurrensen liksom bredden och balansen har ökat. Det är förstås bra", säger Rindell i ett pressmeddelande.

"Vi har haft bra träningar och framför allt har intensiteten och farten varit bra. Just de sakerna är viktiga mot fartiga Skellefteå".

TT

Publisert:

Aftonbladet

/

Senaste Nytt

/

TT-Sport