Aftonbladet Shopping logoShopping
FamilyMat & DryckHemmaMode
ANNONS / KOMMERSIELLT INNEHÅLL
solkrämförkänslighud.jpg

8 fantastiska solkrämer för känslig hud

Skydda dig mot solens starka strålar! Vi listar 10 solkrämer för känslig hud som passar till både ansikte och kropp.

Oavsett om det blir en sommar i Sverige eller utomlands så är det viktigt att ta vara på huden på bästa sätt. Detta gör du genom att skydda huden med en riktigt bra solkräm. UV-strålarna är som starkast under sommarhalvåret och huden, speciellt i ansiktet är extra känslig. Vi listar 8 fantastiska solkrämer för känslig hud som passar för både ansikte och kropp.

Solskydd från Avènes

Avène Réflexe Solaire 50+ är en solkräm med hög solskyddsfaktor för ansiktet. Krämen är anpassat för känslig hud och ger ett långt och effektivt solskydd. Krämen masseras lätt in i huden och är mycket vattenresistent. Tuben är liten och får perfekt plats i fickan, vilket gör att du kan ha med den överallt!

Läs mer här

Image

EVY Sunscreen Mousse

En solkräm som fått många bäst-i-test priser genom åren. Solkrämen går otroligt lätt in i huden när den appliceras och lämnar inte något klibb överhuvudtaget. Förutom lättapplicerad är solkrämen också vårdande och den går att använda på personer som har mycket atopisk eksem. Håller i över 8 timmar och går att använda på hela kroppen.

Läs mer här!

Image

Solaire Sensitive Garnier

Solaire Sensitive passar perfekt för dig som månar om huden i ansiktet. Med SPF 50+ skyddar den din känsliga hud samtidigt som den vårdar. Solskyddssprayen är speciellt framtagen för ljus och känslig hud.

Köp den här!

Image

Piz buin

Lätt solspay som återfuktar och går snabbt in i huden. Skyddar effektivt och går att använda på hela kroppen.

Läs mer här!

Image

Apoteket Sollotionspf

Apotekets sollotion är inte specielt framtagen för känslig hud men ger ett mycket högt solskydd, är dermatologiskt testad och passar de flesta hudtyper. Förutom högt skydd är den också extra vattenresistens och både vårdar och fuktar huden på samma gång.

Läs mer om den här!

Image

Eucerin Sun Sensitivity

Eucerin Sun Sernsitivity SPF50 är perfekt för dig som har väldigt känslig hud, eksembenägenhuden och är solkänslig. Solgelen skyddar mot hudskador och solallergi och är utan parfym.

Läs mer om den här!

Image

BioregenaSun Care

Ekologisk solkräm i SPF 30 för både ansikte och kropp. Innehåller en hyperallergen formula som skyddar känslig hud på bästa sätt. Solkrämen är dermatologisk testad, vattenresistent och antiinflammatorisk.

Läs mer om den här!

Image

La Roche-Posay Anthelios

En solkräm som är framtagen specielt med ögonområdet och ansiktet med högt UVB- och UVA skydd. Solkrämen är utan parfym, hypoallergen och svettresistent. Perfekt för dig som är extra känslig och behöver en solkräm för ansiktet för dagligt bruk.

Läs mer om den här!

Image