Aftonbladet Shopping logoShopping
FamilyMat & DryckHemmaMode
ANNONS / KOMMERSIELLT INNEHÅLL
påskägg2020.jpg

Påsk 2020: 9 produkter att fylla påskägget med

Överaska en vän, din partner eller någon i familjen med ett fint påskägg!

Påsken 2020 är runt hörnet och det börjar bli dags att tänka på vad du ska fylla påskäggen med. Påsk är ett ypperligt tillfälle att visa uppskattning till någon du tycker om. Det kan vara din pojkvän, din flickvän, dina barn eller en vän. Vad man ska köpa och lägga i påskäggen, är helt upp till en själv, men vanliga produkter är chocklad, skönhetsprodukter och personliga presenter.

Nu spenderar många långa dagar inne, vilket blir ett perfekt tillfälle att få skönhetsrutinen på plats och ta hand om sig själv lite extra. Nedan har vi listat våra bäst tips på skönhetsprodukter du kan fylla påskägget med!

Påskkit från Rituals

Bästsäljande produkterna från Rituals har nu kommit i en påsk-edition! Innehåller handbalm, duschskum och Fleurs de l’Himalaya eau de parfum. Doftar ljuvligt och är en favorit hos många tjejer.

Kolla in det här!

Image

Grown Alchemist Grown Twin Set

Lyxigt set från The Grown Alchemist med både handtvål och handkräm. Perfekt i dessa tider tycker vi!

Du hittar setet här!

Image

Biotherm homme Aquapower Starter Kit

Ge bort detta lyxiga setet med 3 produtker till mannen. Innehåller en återfuktande dagkräm, ett raklödder och en duschgel som funkar för både hår och kropp!

Kolla in setet här!

Image

Pixi best of roses set

Lyxigt set som innehåller 3 olika ansiktsprodukter som både boostar huden och ger den lyster. Perfekt kit att ta med sig på weekendresan!

Du hittar setet här!

Image

Picture Perfect LUNA 3 + Serum 30 ml

Foreo är kända för sina innovativa och prisvinnande skönhetsprodukter. Denna rengörningsborste gör att du får en jämn och bra hud. Applicera serumet efteråt för bästa effekt. Perfekt att lägga i påskägget till flickvännen, systern eller varför inte till mamma.

Du hittar Foreo produkterna här!

Image

DeoDoc Fresh Coconut

Intimtvätt som luktar kokosnöt i 3 delar från Deodoc som motverkar irriterad hud. Perfekt att lägga i påskägget till flickvännen!

Du hittar gåvosetet här!

Image

The Ritual of Samurai set

Underbart gåvoset till herr från Rituals. Innehåller rakgel, eau de parfum, aftershave och duschskum.

Klicka hem setet här!

Image

Ole Henriksen 3 Makeup Wonders

Det perfekta kitet för alla tjejer som älskar make-up! Här får du produkter som du kan använda både innan, under och efter makeup! Innehåller en återfuktande kräm, en spänstgivande ögonkräm och en dubbelrengöring.

Du hittar setet här!

Image

Mr Bear Family Brew & Balm Citrus

Set som innehåller skäggvax och skäggolja! Perfekt present att lägga i påskägget till mannen i huset!

Klicka hem här!

Image