Aftonbladet Shopping logoShopping
FamilyMat & DryckHemmaMode
ANNONS / KOMMERSIELLT INNEHÅLL
bruno-nascimento-PHIgYUGQPvU-unsplash.jpg

Detta är vårens bästa löparskor

Årets bästa löparsäsong närmar sig, nämligen våren! Investera i ett par nya löparskor som kan ta din löpning till en helt ny nivå. Här är vårens bästa löparskor just nu!

Vi går mot varmare väder och det börjar närma sig en temperatur på runt 10 grader på många håll runt om i Sverige. Årets bästa löparsäsong är här och det är dags att investera i ett par sprillans nya löparskor. Att välja riktiga skor kan vara svårt och vi ger dig därför tre viktiga tips som gör valet lättare:

  1. Skon ska sitta bra på foten redan när du prövar den i butiken. Den ska sitta fast vid hälen och runt mellanfoten så att du inte får skavsår. Men ha gärna runt 1 cm plats runt framfoten.
  2. Skon ska inte kosta mer än vad du har råd till. Det finns inget sammanhang mellan förebyggande av skador och pris när det gäller löparskor.
  3. Du ska använda skorna, så investera i ett par skor som du tycker är fina, eftersom fina skor har en tendens att bli använda oftare.

Här är vårens bästa löparskor till dam och herr

Adidas UltraBoost 20

En klassisk och populär löparsko som många bara älskar. Överdelen i stickat utan sömmar ger bra komfort. Skon har väldigt bra dämpning av hälen. Passar för lugna löpturer!

Till herr!

Till dam!

Image

Asics Glideride

Asics Glideride är en löparsko med riktigt bra dämpning, både vid framfoten och för hälen. Passar bra för både en lättare löprunda och långdistans.

Kolla in skorna här!

Image

Hoka One One Rincon

Normal bred sko som väger väldigt lite. Hoka one One Rincon har en fast och bra stötdämpande effekt. Passar bäst för intervallträning och långdistanslöpning.

Kolla in dem här!

Image

Mizuno Wave Skyrise

Sko med bred passform och mer skum i mellansulan än tidigare Mizuno-modeller. Skon har en mjuk dämpande effekt och passar bäst till lugna joggingturer.

Till herr!

Till dam!

Image

New Balance 1080V10

New Balanced nyaste löparsko 1080v10 ger hög komfort och god stötdämpande effekt på grund av en Fresh Foam-teknologi. Passar bra till daglig träning.

Till herr!

Till dam!

Image

Nike React Infinity Run

En av Nikes nyaste löparskor med väldigt bra stötdämpande effekt. Skon är mjuk och har en stadig sula. Passar till både lugna och snabba joggingturer.

Till herr

Till dam!

Image

Saucony Triumph 17

Triumph 17 är Sauconys mest dämpande skor och gör löpningen lättare än någonsin! Här får du ett par lätta löpskor med en mellansula i PWRRUN+ och Formfit-konstruktion som anpassar sig helt efter din fot.

Till herr!

Till dam!

Image