Aftonbladet Shopping logoShopping
FamilyMat & DryckHemmaMode
ANNONS / KOMMERSIELLT INNEHÅLL
studsmatta.jpg

Här är 5 bra studsmattor

Att hoppa studsmatta är en bra aktivitet som gör succé hos hela familjen. Vi listar 5 riktigt bra studsmattor i olika prisklasser.

Studsmattor blir mer och mer populära för varje år som går och det är inte alls ovanligt att se en studsmatta i någons trädgård när man åker förbi. Förutom att det är otroligt roligt att hoppa så är det också bra träning för muskler, motoriken och konditionen.

Idag finns det otroligt många studsmattor i olika modeller och varumärken och det kan vara svårt att veta vilken man ska köpa. Enligt Sveriges Tekniska Forskningsinstitut är det smart att lägga till några tusenlapper när man köper studsmatta för att få en med bra kvalitet som håller längre. Investera också i kantskydd eller skyddsnät ifall det inte medföljer för extra säkerhet.

Här är 5 bra studsmattor

BERG studsmatta Champion

Stabil och kraftig studsmatta från BERG med extra starkt kantskydd och skyddsnät. Studsmattan har många gånger varit med på topp-10 bäst i test-listor. När du hoppar får du en mjuk och spänstig studs. Studsmattan har en diameter på 4.3 meter och en maxvikt på 120 kg. Perfekt för dig som vill ha en studsmatta som håller i år och dar...

Kolla in studsmattan här!

Image

BERG studsmatta Favorit

Här får du en hållbar och säker studsmatta till ett riktigt schysst pris. BERGS prisvinnande studsmatta Favorit har en hoppduk på 4,3 meter i diameter i slitstark polypropen. Studsmattan ger god stuts och kontroll och är dessutom UV-skyddad! Maxvikt: 130 kg

Kolla in den här!

Image

Salta Premium Black Edition

Salta Premium Black Edition är en studsmatta med snygg design. Förutom att den är snygg är den också hållbar, säker och otroligt enkel att montera. Studsmattan har en diameter på 3.56 meter och tål upp till 375 kg.

Kolla in den här!

Image

EXIT Silhouette

PRISVÄRD studsmatta där du får mycket för pengarna från varumärket Exit. Med 14 cm långa fjädrar kan du hoppa mjukt och med optimal hoppkomfort i många år. Studsmattan har en diameter på 3.05 meter, uppfyller EN71-säkerhetsnormen och tål upp till 100 kg.

Kolla in den här!

Image

Salta Comfort

Populär studsmatta från kvalitetsmärket Salta som ger en unik hoppupplevelse. Studsmattan är förutom otroligt snygg också väldigt slitstark och säker. Studsmattan är 4.7 meter i diameter och tål upp till 120 kg.

Köp studsmattan här!

Image