Aftonbladet Shopping logoShopping
FamilyMat & DryckHemmaMode
ANNONS / KOMMERSIELLT INNEHÅLL
Roliga sällskapsspel.jpg

I hemkarantän? Här är 6 roliga sällskapsspel!

Passa på att spela ett sällskapsspel med hela familjen när alla är hemma!

Under dessa tider är det perfekt att samla alla som är hemma kring ett riktigt bra sällskapsspel. Ett roligt sällskapsspel kan liva upp stämningen och får dessutom tiden att gå snabbare. Det finns många spel på marknaden som passar utmärkt till alla i familjen, oavsett ålder och nedan ger vi dig tips på 6 av dessa!

Kom ihåg - ingen är för gammal för att spela spel!

Image

Ryktet går

Ryktet går är ett spel som passar för hela familjen. Alla ritar på tid ett hemligt ord på sitt block innan man skickar vidare blocket till nästa person. Gissa sedan vad din motspelare har ritat och så skickar du vidare igen...

Image

Vem där?

Vem där? är ett roligt gissningsspel för hela familjen med hemliga figurer. Allt går ut på att gissa vilken "hemlig-figur" din motspelare har.

Image

Alfapet

Alfapet är ett perfekt sällskapsspel för dig som älskar strategi och korsord. Spelet går ut på att man ska lägga ord som ger så höga poäng som möjligt.

Image

På Spåret

Spela På spåret precis som på tv men hemma i soffan. På spåret är ett sällskapsspel där du spelar i lag och genom ledtrådar, faktafrågor och bilder ska ni gissa vart i världen ni befinner er.

Image

Monopol

Det klassiska Monopoly spelet som går ut på att köpa så många tomter, hus och hotell som möjligt, måste man bara ha hemma. Ett perfekt spel för hela familjen som också lär de minsta grunderna i ekonomi.

Image

Quiz om flaggor och länder

Testa familjens kunskaper om världens länder och flaggor med ett quiz. Detta quizet innehåller mer än 500 olika frågor om allt från amazonas till ekorrar.