Aftonbladet Shopping logoShopping
FamilyMat & DryckHemmaMode
ANNONS / KOMMERSIELLT INNEHÅLL
utemoblerbalkong.jpg

7 billiga utemöbler till balkongen

Våren närmar sig och snart kan man sitta ute på balkongen och njuta av solen till sen eftermiddag. Glömde du ställa in utemöblerna innan vintern kom eller är det dags att uppdatera till ett par nya? Vi ger dig inspiration på 7 billiga utemöbler till balkongen!

Balkongen är vårens och sommarens kanske viktigaste "rum" i hemmet och det är därför extra viktigt att göra den hemtrevlig med nya balkongmöbler. Inred balkongen med ett café-set, en bänk eller varför inte en hängmatta?

7 utemöbler till balkongen du hittar i butik just nu:

Image

Härlig lounge grupp!

Har du lite större balkong så borde du definitivt satsa på ett par utemöbler i lounge-stil! Detta fina balongsetet med två sköna fåtöljer och ett litet smart bord är perfekt för dig som gillar att njuta vädret på balkongen. Möbelgruppen är tillverkad i vädertåligt material och du får med sittdynor på köpet.

Image

De perfekta utemöblerna för den lilla balkongen

Har du ingen trädgård eller stor terass och behöver hitta någonting som passar på balkongen? Då är detta cafe-setet från Ellos helt perfekt. Här får du 2 stolar och ett litet bord som gör att du kan njuta morgonkaffet i lugn och ro och i gott sällskap. Finns i 3 olika härliga färger!

Image

Hopfällbar tygstol från Hillerstorp

Sätt dig bekvämt och läs en bra bok i denna härliga stolen från Homeroom. I denna stolen sitter du riktigt bekvämt i en skön tygsits. Stolen är desutom hopfällbar, vilket gör att den bara tar plats om du så önskar det.

Image

Snyggt och praktiskt slagbord

Snyggt och praktiskt slagbord som inte tar någon plats när du inte använder det. När det är utfällt mäter bordet hela 140 cm, vilket rymmer många personer runt middagsbordet.

Image

Original Beanbag från Fatboy

Köp en Fatboy till balkongen som du kan mysa i. Kan användas både utomhus och inomhus och är enkel att rengöra.

Image

Bänk från Åhléns

Har du en lång och smal balkong så passar en bänk utmärkt. Bänken kan användas som sittplats eller som en extra piedestal för fina växter.

Image

Hängmatta från Ellos

Vill du ha bohemisk stämning på balkongen, så ska du satsa på en hängmatta! Denna fina från Ellos hängs lätt upp på balkongen och tar en max vikt på 150 kg. Här kan du ligga och slappa dagarna långa...