Aftonbladet Shopping logoShopping
FamilyMat & DryckHemmaMode
ANNONS / KOMMERSIELLT INNEHÅLL
8-perfekta-kjolar.jpg

8 perfekta kjolar till både fest och vardag

Ett av de skönaste plaggen att bära kan ju vara kjolen. Vi har valt ut 8 snygga kjolar som passar till både fest och vardag.

Långkjolen i satin och wrapkjolen har varit heta modeplagg under 2019 och trenden fortsätter även in i 2020. Ett av de skönaste plaggen att bära kan ju vara kjolen. Är det varmt ute har du bara ben men är det däremot kyligt så matchar du enkelt med ett par tunna svarta strumpbyxor. När du ska på fest matchar du kjolen med en snygg party-topp och till vardags funkar kavaj eller en gosig stickad tröja.

IT kjol från Gina Tricot

Lång senapsgul kjol är helt rätt i tiden. Kjolen passar lika bra för en kväll på stan som till ett viktigt möte på jobbet. Matcha med snygga svarta boots och svart tröja som på bilden!

Image

Klassisk jeanskjol från Levi's

Den klassiska jeanskjolen från Levi's är ett basplagg alla borde ha i garderoben! Denna funkar lika bra vinter som sommar och fest som vardag. Finns dessutom i tre olika färger - så välj din favoritfärg!

Image

Svart långkjol från Wera

En svart långkjol passar till allt och är ett måste nu i vinter. Matcha med en stor gosig stickad tröja eller med en snygg blus så är du klar för jobbet eller festen.

Image

Kort wrapkjol från Vero Moda

En av våra absoluta favoriter är wrapkjolen. En wrapkjol får din kropp att stråla på bästa sätt och passar ihop med de flesta plaggen!

Image

Snygg skinnkjol Ivy Revel

En skinnkjol passar verkligen för alla tillfällen. På med en snygg stickad tröja så är du färdigstylad! Matcha med vanliga sneakers på dagen och klackar på kvällen.

Image

Klassisk pennkjol från Ellos

Perfeka kjolen för jobbet men också för kvällen. En klassisk pennkjol går aldrig ur tiden och kan användas vid alla tillfällen.

Image

Paljettkjol från Ellos

Tro det eller ej, men paljettkjolen passar både för en uppklädd fest och för kontoret. Matcha med en party-topp på kvällen och med en stickad tröja eller hoodie för en mer avslappnad look på dagen.

Image

Plisserad kjol från NA-KD

Den plisserade kjolen passar lika bra tillsammans med sneakers och t-shirt som med party-blus och klackskor!

Image