Dagens namn: Ursula, Yrsa
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Sommar

Läsarnas värsta grillminnen

Sommar, sol, bra sällskap och en grym grill. Det som borde vara ett vinnande koncept för en bra grillkväll håller inte alltid hela vägen. Här delar några av våra läsare med sig av kvällarna som inte riktigt gick som planerat.

”Allt var förberett för en härlig grillkväll, när alla var på plats och jag skulle tända grillen så märkte jag att någon hade stulit gasoltuben som jag fyllt på dagen innan...men det hindrade oss inte från att ha en trevlig improviserad kväll :)”
– 
Ibrahim Ibricic

Musen överraskade grillmästaren

”Årets första grillkväll, med mig som grillmästare skulle det bli! Stod och gjorde rent gallren när jag, rakt under min hand, ser en stor mus mumsa på någon köttrest som trillat av gallret.. Jag skrek och sprang, äldsta sonen kom utspringande och frågade "var är den, var är musen" (han känner väl sin mamma :)). Till saken hör att vi har 3 katter! Musen slutade som kattmat och jag fick till sist min grillade fläskfilé ( mycket bättre än musrumpstek).”
Annika Sundqvist

Rökte ihjäl getingar

”Jag hade tänt grillen men hade så lite kol att jag la på ett vedträ också. Tyvärr var det lite surt och plötsligt rök det så mycket att hela vår lilla radhusgård blev grå och jag flyttade grillen så lång bort från grannen som möjligt, precis invid en utbyggnad på huset. Glöden tog sig aldrig och köttet fick stekas färdigt inne. Dagen efter skulle Anticimex komma och spruta utbyggnaden eftersom getingar flyttat in under yttertaket där. Nu visade det sig att jag rökt ihjäl getingarna...Någon grillmästare är jag inte, äger inte ens en grill längre, men jag är en baddare på att röka getingbon :)”
Elisabeth Markusdotter

 

AFTONBLADET

Var med och tävla om lyxgrillen

Nu har du chansen att äntligen få ut ditt artisteri vid grillen - och dela med dig till svenska folket.

I Aftonbladet och XL-Byggs tävling Grillmästaren kan du vinna titeln - och grillen som tystar grannarna.

I sex veckor kommer du kunna tävla om sex titlar och sex lyxgrillar från Weber:

Gasolgrillen Genesis S-330.

Här kan du läsa mer om tävlingen och lägga upp ditt bidrag.

 

Senaste TV-klippen
SENASTE NYTT

Sommar

Visa fler
Om Aftonbladet