Här är kändisarnas favoritsemestrar

Foto: PETER WIXTRÖM, LASSE ALLARD
NYHETER

Läs om hur kändisarna firar in sommaren och låt dig inspireras.

Både Carola och Zlatan kan du spana in i Båstad, Sveriges partyriviera nummer ett.

Och varför inte kolla in Emma Andersson och Henrik Zetterberg i Ängelholm?

Eller besöka Kilafors där Martin Stenmark och Hanna Hedlund brukar vara på sommaren.

I Båstad kan du också sikta namn som Ebba von Sydow och Fredrik Ljungberg, skriver Metro.

Väderlegenden John Pohlman har hängt i Österlen sedan han var sex år och även europaparlamentskandidaten Gudrun Schyman trivs här. Andra som gillar Österlen är Lena Endre, Pernilla August och Björn Ranelid.

I Halmstad kan du spana in popstjärnorna Per Gessle och Marie Fredriksson. Hon har sommarhus i Haverdal, medan Per Gessle gillar krogen Lilla Helfwetet.

Besök Hälsingland

Robinson-Emma Andersson och hockeystjärnan Henrik ”Z” Zetterberg, Detroit, gillar att pyssla i sommarhuset i Ängelholm. De har inte många meter till havet från sitt hus. Inte långt därifrån bor countrytjejen Jill Johnson.

Om du har vägarna förbi Hälsingland kanske du stötter på Martin Stenmark, hans sambo Hanna Hedlund och deras barn Ida och Love i Kilafors. Kanske får de akta sig för djävulen, enligt sagan bodde han på Hårgaberget, som ligger bredvid Kilafors. Han lockade barn att dansa till hans fiol ända in i döden.

Är du däremot sugen att sikta in en kändis på västkusten, så varför inte Peter Harrysson som stortrivs på den lilla ön Åstol utanför Tjörn. Där kan du njuta av läckra skaldjur året om. I närheten finns sommarhus som tillhör politikern Leif Pagrotsky, journalisten Erik Fichtelius och Bert Karlsson.

Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM