SPORTBLADET.SE
  AFTONBLADET.SE/NYHETER
  AFTONBLADET.SE/NÖJE
  AFTONBLADET.SE/FEATURE
  AFTONBLADET.SE/TEXT-TV

Aftonbladet.se är norra Europas största nyhetssajt där 55 journalister dagligen bevakar inrikes- och omvärldsnyheter, sport, nöje, feature och mycket mer.
  Vi växer så det knakar och därför söker vi nu Sveriges bästa journalister för vikariat, inhopp och fasta tjänster.
  Kraven är höga, i gengäld erbjuder vi dig en plats i gänget på landets största och bästa mediehus!

Vi söker
Webbredaktörer: Till samtliga avdelningar på aftonbladet.se och sportbladet.se. Tjänsterna är både vikariat och fasta tjänster. Du publicerar artiklar, gör rubriker, väljer bilder och håller sidan ständigt uppdaterad och snygg. Du brinner för nyhetspulsen och har siktet inställt på att vara först, störst och bäst!
  Vi tror att du har några års erfarenhet av redaktionellt arbete, kanske som redigerare eller reporter på lokaltidning, radio eller tv. Du ska vara både snabb och säker och ha öga för vad som funkar. Webberfarenhet är ett plus, men inget måste.

Webbreportrar: Till samtliga avdelningar på aftonbladet.se och sportbladet.se. Tjänsterna är både vikariat och fasta tjänster. Du jagar nyheter från Åmål till Bagdad och skriver rappa och engagerade nyhetsartiklar. Du ska ha förmåga att bredda nyheten och ständigt fylla på, uppdatera och nyansera.
  Vi tror att du har några års erfarenhet av redaktionellt arbete, kanske på lokaltidning, radio eller tv. Snabbhet och säkerhet i tanke och mening är viktiga egenskaper, men framförallt måste du ha driv och framåtanda.

  Skicka din ansökan till jobb@aftonbladet.se

Kontakt och frågor:
Sigge Ennart, redaktionschef, 08-725 20 00
Peo Larsson, sportchef, 08-725 20 00
Frida Fager, nöjeschef, 08-725 20 00
Robert Triches, rekryteringar aftonbladet.se, 08-725 20 00
Facklig representant, Journalistklubben Fredrik Lindén, 08-725 24 68