Hon kan vara nya Lara Croft

avAlfred Holmgren

Publicerad:
Uppdaterad:

Många frågetecken kring
kommande Lara-filmen

Foto: Foto: APOlivia Wilde som vi känner igen henne, med Hugh Laurie i ”House”.## Foto: Fox
Olivia Wilde.

Igår kunde Spela berätta att utgivaren Square Enix gett klartecken för ytterligare en satsning på att filmatisera ”Tomb raider”.

Idag listar vi de hetaste kandidaterna till rollen som Lara Croft.

Vi vet att en ny ”Tomb raider”-film är på gång. Vi vet att den är planerad att släppas 2013. Vi vet att Angelina Jolie inte vill upprepa sin rollgestaltning. Vi vet att filmen, likt nästa spel i serien, ska handla om en betydligt yngre Lara.

Det här lämnar oss dock med en massa frågetecken. Och det allra största är vem som egentligen kommer fylla Jolies stövlar i den nya filmatiseringen.

”Filmas i 3D”

Inte för att det saknas kandidater.

I somras florerade ett rykte om att dokusåpa-kändisen Kim Kardashian skulle ta över rollen som (en mycket yngre) Lara i en ny 3D-film. Det rimmar ganska bra med det vet vi hittills vet om projektet – och en ”Tomb raider”-film i 3D känns inte alls långsökt med tanke på den matinéartade stilen på de tidigare filmerna och spelen.

En annan lågoddsare är Olivia Wilde från ”House” – även om hon officiellt förnekat att det är hon som ersätter Angelina Jolie, enligt boxden.com.

Megan Fox avskriven

Det kanske största namnet som kopplats till rollen är dock Megan Fox – men redan ifjol rapporterade Showbiz Spy att hon, enligt en källa, ”motvilligt” hade tackat nej eftersom hon inte trivdes med att bli jämförd med Angelina Jolie.

Om två år får vi se vem som är beredd att axla den bördan.

Publicerad: