”Sexigt” spel för mycket för USA

Vågade partyspelet We dare släpps bara i Europa

Det är spelet som kom från ingenstans och som nu skapar rubriker världen över med sitt ”sexiga” innehåll. Uppenbarligen är det bara vi européer som pallar det.

”We dare” släpps både till Playstation 3 och Wii 11 mars, och är ännu en minispelssamling i mängden. Eller, det skulle vara det om det inte vore för spelets kinky tema. ”We dare” är verkligen inte avsett för hela familjen, utan för älskande par. Ubisoft, spelets utgivare, har inte gett några förklaringar till varför spelet bara släpps i Europa, men ett släpp i USA ”kommer absolut inte att ske”, enligt ett uttalande till IGN.

Kelar med kontrollen

Spelet har fått mycket uppmärksamhet för sin märkliga trailer, där fyra festprissar smiskar varandra, strippar och kelar med kontrollen (!), och har därför blivit något av en snackis de senaste dagarna. Ingen tycks dock veta särskilt mycket mer om spelet. Ubisoft har inte släppt någon information till pressen om det, och har nekat alla intervjuförfrågningar de fått rörande det.

”Roliga och flirtiga” minispel

Amazons produktinformation är den enda tillgängliga infon just nu:

”Använd Wiimoten och Move-kontrollen på helt otroliga sätt, som du aldrig kunnat föreställa dig tidigare... veva runt kontrollen i takt till tonerna av dina favoritlåtar, gamla som nya... lägg den i din ficka och agera ut sexiga situationer. Ibland hjälper det att kramas lite, och det skadar ju definitivt inte. Och det finns mer! Du kan också använda din Wii Balance Board för spelande som baseras på din kroppsmassa... är du den lättaste medlemmen i din grupp? Kanske kan du tävla på lika villkor om du avlägsnar lite kläder... det gör definitivt partyt lite mer intressant!”

”We dare” har en åldersgräns på 12 år och uppåt, och innehåller 35 ”roliga och flirtiga” minispel för upp till fyra spelare samtidigt.

Jonas Högberg