Sov över i Globen – spelade tv-spel på jumbotronen

SPELA

Ett ögonblick...

1 av 2 | Foto: Erik och Mackan hissade ner jumbotronen i Globen till golvnivå ...

... Mackan, som tillsammans med kompanjonen Erik i ”99 nya saker man måste göra innan man dör” spelar ”Call of duty” på jumbotronen i Globen ...

– Det är väldigt få förunnat att vara ens i Globen nattetid. Lägger man då till att spela spel på jumbotronen så blir det ännu mer fantastiskt.

Hur var det?

– Vi åkte dit på kvällen och sen hade vi en härlig fika uppe på Globens tak och kollade ut över Stockholm, drack kvällskaffe och sen gick vi in och spelade. Vi hissade ner själva jumbotronen till golvet. Men det är ju förvånansvärt dålig upplösning på den där, när man är för nära så ser man ju knappt vad det är. Varje pixel är som en knytnäve, så det var svårt. Men så fort man började lira blev det fantastiskt, och sen är det ju ett sånt underbart ljud i hela PA-systemet. Sån jäkla bas, det var så jäkla häftigt.

Vem vann?

– Det var nog Erik som vann. Jag är en sån som hänger med när det kommer till rally eller ”Tiger Woods golf” och såna grejer, Men när man ska springa, byta vapen och klicka på en massa grejer och sikta, jag hinner dö innan jag hunnit ställa in siktet. Men övning ger färdighet, vi körde en liten stund där så man kände att man blev bättre.

Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Just nu önskar jag mig att vår lilla bebis föds och är hel och ren tänkte jag säga, men frisk och stark. Det är bara någon vecka kvar nu.