Ny spelarstorm mot Black ops

SPELA

Nya patchen gör PS3-
versionen ännu sämre

Foto: Väcker heta känslor.

För bara några veckor sedan rapporterade SPELA! om de otaliga problem PS3-versionen av ”Call of duty: Black ops” kämpat med. Den nya patchen i tisdags verkar dock inte ha hjälpt. Snarare motsatsen.

Det tycks inte finnas någon ände på de buggar och uppkopplingsproblem som drabbat Playstation 3-versionen av ”Black ops”. I tisdags släppte Treyarch sin 1.04-patch och satte därmed fyr på diskussionsforumen igen, speciellt ”Black ops” officiella forum. Användarna menar nu att spelet blivit ännu sämre.

Det riktigt märkliga är att patchens mål var att underlätta matchmaking för de som använder sig av olika NAT-typer. Får man tro spelarna verkar patchen istället göra det ännu svårare. Spelet fortsätter att frysa med jämna mellanrum och lagg tycks ofrånkomligt i nuläget.

– Vi är medvetna om att många spelare har haft uppkopplingssvårigheter sedan i tisdags, säger ”Black ops” community manager Josh Brolin på det officiella forumet. Vi har arbetat hårt på att hitta problemen och fixa dem så snabbt vi kan. Vi har bland annat redan uppdaterat spelet med en ”hot fix” sedan tisdagens patch som har åtgärdat vissa av uppkopplingsproblemen, och vi har mer på gång, vänta bara.

Problemet är väl just det. Playstation 3-spelarna har väntat ganska länge redan.

Jonas Högberg