”World of Warcraft” utmanas – av nya sexspelet ”Bonecraft”

SPELA

”Prostituerade alver, kåta
orcher, fulla rymdsoldater”

Det är ett världsfenomen utan dess like. Så det var kanske bara en fråga om tid. Nu parodieras MMO-giganten ”World of Warcraft” i nya sexspelet ”Bonecraft”.

Spelutvecklaren D-Dub Software har redan vuxenspelet ”Bonetown” på sitt samvete. Och nyligen utannonserade ”Bonecraft” är egentligen precis vad det låter som, ett onlinerollspel som utspelar sig i en science ficition/fantasy-värld fylld med människor, alver och troll som inte riktigt kan låta bli varandra. Det är ”World of Warcraft” med ett aningen mer explicit innehåll.

Spelarna ska, enligt pressmeddelandet, ”kunna uppleva vad som tidigare aldrig varit möjligt i den här typen av spel”. Utvecklarnas förhoppning är att kunna dra till sig folk som redan spelar ”World of Warcraft” eller liknande spel.

– I ”Bonecraft” möts fantasy och science ficition på ett sätt som bara D-Dub kan göra, säger D-Dubs VD ”Hod”. Vi har prostituerade alver, kåta orcher, fulla rymdsoldater... De här två genrerna har gjorts miljontals gånger, och nu gör vi något nytt av dem genom att göra en version som är både vågad och humoristisk.

Jonas Högberg