Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSport
FREDAG 21 JANUARI 2000
  

HANDBOLLS-EM 2000 I KROATIEN

”Skönt att EM har startat”
Stefan Lövgren skriver själv om premiärmatchen
OPATIJA 21 januari
Hej igen!
  Så har EM äntligen startat. Det är skönt. De sista dagarna inför ett mästerskap är alltid värst.
  Det blev seger i premiärmatchen mot Island (31-23), men det var en konstig match. När vi kom in var det alldeles dörr i hallen och vi försökte få igång laget, men det var en konstig stämning. Det började med ett par straffar och de första tio minuterna kändes underliga. Efter 13 minuter blev det en utvisning på en av deras spelare och då rann det i väg. I halvtid ledde vi med åtta bollar och då var det inte lätt att gå ut och spela den sista halvleken.
Tidigare avsnitt:
”Vi är försiktiga med maten” 20 januari.
När vi kom in på banan så var matchen körd och vi försökte bara spela igenom de sista 30 minuterna för att få åka hem igen. Visst försökte vi peppa varandra och hojta:
  - Kom igen!
  Men det var liksom bara tomma ord.
  Nu är i alla fall den matchen avklarad och nu väntar Danmark. Vi mötte dem i Malmö innan vi åkte hit till Kroatien. Den matchen vann vi med två bollar och vi kan dem bra. De spelar ett bra försvarsspel och har ett bra skytte. Jag tror att de bästa målvaktsspelet avgör den matchen. Vi har spelat in flera av deras matcher på video och kommer att läsa in dem noga.
Det var handbollen det. Annars har vi haft en lugn dag. Vi sov ut i morse, ställde in träningen och tog en långpromenad där vi snackade i hop oss. Men dagens händelse är nog att vi har kopplat upp oss på internet efter mycket strul. Ett modem gick sönder, men nu har vi koll på vad tidningarna skriver om oss och hur börsen går. Mycket bra. Dessutom har vi shoppat en kaffebryggare så nu är läget under full kontroll igen.
  I morgon lördag ska vi träna lätt mitt på dagen, sedan väntar vila och chat med er. Två spelare kommer att sitta vid datorn för att svara på era frågor inför matchen mot Danmark.
  Efter den hörs vi igen.Tipsa Aftonbladets nyhetsredaktion: ettan@aftonbladet.se
tips: 08-725 2000
fax: 08-600 01 77
växeln: 08-725 20 00


   

   
 MER SPORT