Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSport
TORSDAG 27 JANUARI 2000
  

HANDBOLLS-EM 2000 I KROATIEN

"Det är ännu svettigare att sitta på bänken"
Stefan Lövgrens dagbok från handbolls-EM – händer inget positivt till i morgon är det kört
ZAGREB 27 januari
Hej på er!
Nu är det bekräftat. Det är svettigare att sitta på bänken än att spela. Det var en fantastiskt bra insats, vi testade ett försvar (3-2-1) som vi inte tränat på och de gjorde målen på fem-sex misstag och en massa straffar. Dessutom brände vi två kontringar och ändå låg vi bara under med ett mål i halvtid mot Ryssland.
  För mig som satt på bänken i dag var det bara att ta den roll som Magnus Andersson och Ljubomir Vranjes haft när jag har spelat mer. Jag bollade idéer med dem när de kom in och bytte och kom med en del idéer från sidan. När man kommer in efter ett byte och måste gå ner i varva och tänka på hur man ska spela nästa anfall är det skönt med lite inputt från sidan.
Tidigare avsnitt:
”Nu gäller det att hålla humöret uppe” 26 januari.
”Oerhört skön seger” 25 januari.
”Dålig stil, islänningar” 24 januari.
”Det har varit en konstig turnering” 23 januari.
”Vi fastnade i hissen” 22 januari.
”Skönt att EM har startat” 21 januari.
”Vi är försiktiga med maten” 20 januari.
  Under hela dagen har jag försökt ladda precis som jag skulle spela, jag var med i omklädningsrumet och på uppvärmningen.
  Jag var och magnetröntkade vaden i dag och det var ett skönt besked som jag fick, det visade att det finna möjligheter till spel. Just nu kan jag gå lite, men det gör ont när jag försöker spänna vaden eller spjärna emot.
Under dagen har jag tränat två pass i bassängen och fått en del ström på vaden. Sedan får vi se om det ger resultat, händer det inget till i morgon är det kört.
  Jag gör det som måste göras nu när killarna har kämpat på så bra, sedan får vi se om jag kommer i fatt.
  Men jag är optimist, det är i alla fall lite bättre i dag.
Fast å andra sidan så bra som killarna spelar kanske jag inte ens tar en plats i laget...Tipsa Aftonbladets nyhetsredaktion: ettan@aftonbladet.se
tips: 08-725 2000
fax: 08-600 01 77
växeln: 08-725 20 00


   

   
 MER SPORT