Alla på en sida (no-frames)    Nyhetsbevakaren

Sport. 11 AUGUSTI. Visa alla rubriker
Publicerat kl 20:46

Baggio debuterar i Champions League-kvalet
LONDON (AP) Inter Milan står utan superbrassen Ronaldo men presenterar sitt nyförvärv Roberto Baggio i Champions League-kvalet mot Skonto Riga på onsdagskvällen.
   Baggio, ett av italiensk fotbolls största namn, gör sin Inter-debut mot den lettiska klubben, som spelar sin viktigaste match någonsin.
   - Matchen är mycket viktig för mig. Champions League är ett stort mål och det är viktigt att det börjar bra - både för mig och Inter, säger Baggio.
   31-årige Baggio kommer närmast från Bologna och har plågats av skador de senaste fyra åren, men säger att han är redo för 90 minuter.
   Baggio hamnar i centrum för uppmärksamheten eftersom Ronaldo fortfarande slickar sina sår i Brasilien efter den bleka insatsen i 0-3-förlusten mot Frankrike i VM-finalen. Skador och avstängningar åderlåter också Inter på namn som Youri Djorkaeff, Aron Winter, Nwanko Kanu, Francesco Moriero, Paolo Sousa och Taribo West.
   Lettisk media bevakar onsdagsmatchen som landets viktigaste sporthändelse på åratal. Skonto-chefen Guntis Indriksons hoppas klara som sämst 1-3 eller 0-2 borta, för att inte all spänning ska vara borta till hemmamatchen 26 augusti.
   - I Italien ska vi visa Inter Milan att vi kan spela. Vi vill ge dem känslan att det inte blir en promenadseger när de kommer till Riga, säger Indriksons.
  
  
Alla dagens sporttelegram (det senaste överst)


Gårdagens sporttelegram Upp på sidan