Måndag, midnatt

Kul med mejl "Fantastiskt bra med en blogg och lite mer informell rapport från VM. Men vilka slutsatser kan man dra av att Sanny inte var med på träningen? Förutom att han gjorde bort sig i debutmatchen.
Och den där DVD:n, hade Wallin & Co nån baktanke med den? Möta Kanada längre fram och plocka bort Nash som en förebyggande åtgärd kanske. Och ja, lite svag för konspirationsteorier är man nog... I vilket fall som helst, spännande med bloggandet." /Joakim


Tja, baktanken med DVD:n var nog att statuera ett exempel. "Myggan" Wallin gillade inte vad Nash gjorde på domaren. Och vi i Sverige förlorade ju. Nash fick inget straff.
Nu är Kanada lite förbannade på Tre Kronor och möts vi i semin är det en nackdel att ha tjuriga kanadicker runt halsen. 10.00 tisdag är det värmning på för Tre Kronor. Då ska man vara på plats, kolla spelare, småprata med ledarstaben.

Promenaden till ishallen från hotellet i centrala Innsbruck tar 15 minuter och det är skönt att inte bara sitta ned. Den där promenaden räddar hela dagen. Speciellt om bergen runt stan syns och himlen är blå. Lev väl!
hits