”Jag var lyckligare med noll dollar”

avDaniel Grefve, Minimedia

Har spelat in 13,6 miljoner på poker – då kommer oväntade utspelet på Twitter

Drömmen om stora pengar delas av många människor.

Men rikedomar är inte en garanti för lycka.

”Jag var lyckligare med noll dollar”, skriver pokerproffset Matthew Marafioti på Twitter.

Foto: WSOP
Matthew Marafioti.

Matthew Marafioti, 25, har sin ringa ålder till trots noterat många fina pokerresultat.

Han har spelat in hela 13,6 miljoner kronor i liveturneringar. Han har vunnit pengar i tio olika World Series of Poker-turneringar, och dessutom spelat in miljontals kronor på nätet under sina alias Adzizzy och ADZ124.

Han har dock varit föremål för en del rubriker med mindre smickrande innehåll.

Uppmärksammat uppbrott

Förra sommaren hade han ett uppmärksammat uppbrott med sin flickvän Lauren Kling, där han gick bärsärk på Twitter.

Senare under samma sommar avslöjade han även att han tidigt under sin karriär stulit kreditkort för att ha råd att spela. Han anklagades även för att, tillsammans med en svensk spelare, ha hackat andra spelares datorer och på det sättet kommit över mängder med pengar.

Om det är detta som är anledningen till ett Twitter-inlägg Marafioti nyligen publicerade är oklart, men han tycks i alla fall inte njuta allt för mycket av livet just nu.

”Medför problem”

”Jag vet att det finns mer i livet än pengar, mycket mer. Pengar medför problem, stress och förvirring. Jag var mycket lyckligare med noll dollar”, skrev han i går.

Inlägget kom efter att han tycktes ha haft en riktigt tung pokersession. Han hade skrivit flera inlägg där han beklagat sig efter flera förlorade potter.

”Det är omöjligt att vinna i poker när du väntar för att kliva in i en pott med bäst hand, men ändå inte kan ducka undan ett par outs”, skrev han i ett inlägg, och ”Det går förskräckligt dåligt för mig i poker. #NärSkaDetSluta”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker