Karlsson: ”Dumt sagt av mig”

avErik Karlsson

Erik Karlsson fick Ottawa-fansen att sätta morgonkaffet i vrångstrupen när han antydde att han kunde lämna klubben när kontraktet går ut.

Nu ångrar han uttalandet.

– Det var lite dumt sagt av mig, men det var inte så jag menade, säger han till Hockeynews.se.

Foto: Erik Simander/TT / TT NYHETSBYRÅN

Ottawa är inne i en blytung period. Laget har bara vunnit en match på de tio senaste och lagets stjärnback Erik Karlsson har inte gjort en enda poäng sedan laget spelade i Sverige i början av november.

Som om inte det vore nog för de prövade hockeyfansen i Ottawa så är Erik Karlssons kontrakt på väg att gå ut. Och i en intervju med Ottawa Sun påpekade Karlsson att det inte är skrivet i sten att han blir kvar.

– När allt kommer omkring så om det inte passar affärsmässigt så kommer du behöva titta dig omkring för det är det som ägarna också gör, sa han.

”Prio att stanna här hela karriären”

Rubrikerna blev stora om att storstjärnan öppnar för att lämna. Och efter nattens 0–5-förlust mot Winnipeg backar svensken.

– Jag tror väl inte riktigt att det var så jag sa, men det var så de spann det. Jag vill stanna i Ottawa, det är mitt hem och min första prioritet. Min kommentar blev lite tagen ur sin kontext. Det är mer så att när den tiden kommer, oavsett om det är jag eller någon annan, så kommer du att få det du är värd, det är inget mer med det. Min prio har alltid varit att stanna här hela min karriär. De spann det lite åt andra hållet och tyvärr är det så det är med media här borta ibland, säger han till HockeyNews.se.


Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

ARTIKELN HANDLAR OM

NHL