Novak Djokovic hånades av tv-duon

Novak Djokovic deltagande i Australian Open är fortsatt ett frågetecken.

Nu visar en läckt video vad australiensarna tycker om superstjärnan.

– Ett ljugande, lömskt rövhål, säger Rebecca Maddern i Seven Network.

Nyhetsankarna Mike Amor och Rebecca Maddern var omedvetna om att kameran rullade. Medan de gjorde sig redo för sändning började de diskutera den senaste vändan gällande Novak Djokovic deltagande i Australien Open.

Efter att ha testat positivt för covid-19 under december fick han ett medicinskt inresevisum i Australian Open. Ett inresevisum som det fortfarande råder stora frågetecken kring.

Nu har det även uppkommit att Djokovic trots vetskapen om att ha testat positivt för viruset träffat en fransk journalist för en intervju. Någonting han under tisdagsnatten, svensk tid, bad om ursäkt för. Men ursäkten gav Amor och Maddern inte mycket för.

”Faller på sina egna lögner”

– Oavsett hur du ser på saker och ting så är Novak Djokovic ett ljugande, lömskt rövhål, säger Maddern i en tv-inspelning som läckts på sociala medier, och blivit viral.

– Det är en jävla nonsensursäkt, och han faller på sina egna lögner. Det är sådant som händer, det är så det är, svarar Amor.

Duon fortsätter sedan att anklaga australienska myndigheter för att ha gjort en röra av hela processen, och enas om att de tror att Djokovic kommer ta sig ur situationen.

Hur videon nått sociala medier är ännu oklart, och Seven Networks har meddelat att man undersöker saken.

Australian Open inleds på måndag. Huruvida Djokovic då får komma till start eller inte är än så länge inte hugget i sten.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.