Lindsey Vonn

Han uppges vara Vonns nya kärlek

Spansk tequilakung dejtar stjärnan

Av: 

Andreas Käck

SPORTBLADET

I vintras separerade hon med P.K. Subban.

Nu verkar Lindsey Vonn, 36, ha hittat kärleken igen.

Enligt People magazine har hon börjat dejta den spanske skådespelaren och entreprenören Diego Osorio.

Lindsey Vonn är en av tidernas mest framgångsrika utförsåkare. Trots mängder av skadebekymmer lyckades hon kamma hem tre OS-medaljer och hela 82 världscupsegrar – bara fyra färre än Ingemar Stenmark, vars rekord (86) är intakt.

Den amerikanska stjärnan har alltid varit extremt omskriven i media. Så klart för sina sportsliga prestationer, men också för sitt kärleksliv efter att ha varit ihop med andra storheter såsom golfikonen Tiger Woods och nyligen NHL-stjärnan P.K. Subban.

Separerade i vintras

Hon och Subban var tillsammans i tre år, var förlovade och planerade giftermål innan pandemin satte stopp för planerna. I slutet av december gick de ut med att de har separerat.

Nu uppges Lindsey Vonn ha hittat kärleken på nytt. Enligt People magazine har hon nyligen börjat dejta spanjoren Diego Osorio, skådespelare och grundare av tequila-jätten Lobos 1707.

Duon har nyligen setts tillsammans i New York och en källa bekräftar för People magazine att de har en romans.

Diego Osorio och Lindsey Vonn i New York.

– Det är nytt och de njuter av att lära känna varandra, säger källan.

Avslutade inför ”Stenis”

Lindsey Vonn avslutade sin karriär i februari 2019. Hennes sista tävlingsframträdande var ett VM-åk i svenska Åre där hon tog brons inför ögonen på idolen Ingemar Stenmark.

– Jag är tacksam att jag ens kunde komma upp till den här nivå med tanke på allt som min kropp har igenom gått. Jag hoppades att Ingemar skulle vara här och jag hoppades att jag skulle ta en medalj men jag var inte säker på att det skulle hända så det här var det bästa tänkbara scenariot, sa hon till Sportbladet efteråt.

ANNONS

Betalar du för mycket för din el? Hitta ett bra avtal för dig när elpriserna rusar!

Extern länk från Compricer

Jämför här!


Jackpott 4,5 miljoner – missa inte systemen på Europatipset
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Lindsey Vonn

Alpint