NFL

Lämnar över sig själv till polisen

Av: 

Emil Eiman Roslund

SPORTBLADET

En arresteringsorder utfärdades.

Nu har NFL-spelaren Antonio Brown lämnat över sig själv till polisen.

– Han är oskyldig, säger advokat Eric Schwartzreich.

Brown.
Brown.

31-årige Antonio Brown, klubblöse NFL-stjärnan, anlände i natt svensk tid till Browards häkte i Florida klädd i en turkos kostym – detta eftersom han anklagas för att ha misshandlat ett bud.

Brown svarade inte på WFOR-TV:s frågor men det gjorde hans advokat.

– Han är oskyldig till dessa anklagelser, förhoppningsvis får vi borgen i morgon, säger advokaten Eric Schwartzreich till WFOR-TV.

Vägrade betala

Det Brown anklagas för ska ha inträffat i tisdags, ett bud har uppgett att han skulle leverera hushållsartiklar till Browns bostad i Florida. Budet begärde 4000 dollar, motsvarande 38 000 kronor, för leveransen, men när Brown vägrade betala lämnade budet hemmet. Brown ska då ha plockat upp en sten och kastat mot bilen och orsakat en buckla och en repa på sidodörren.

Så småningom ska Brown ha betalat, men vägrat betala de 860 dollar (8 100 kronor) som lades till för bilskador och förarens extratid. När budet gick in i sin bil ska Brown ha argumenterat med honom, klättrat in i bilen, dragit sönder skjortan och orsakat flera fysiska skador.

New England Patriots värvade Brown till säsongen 2019/2020, men kontraktet bröts efter en match då han tre dagar efter anklagades för våldtäkt och övergrepp av en tidigare fystränare under 2017 och 2018.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Storstjärnan anklagad för ha misshandlat bud

ÄMNEN I ARTIKELN

NFL

Amerikansk fotboll

Antonio Brown