Premier League

Efter inbrotten – stjärnorna anställer specialstyrka

Av: 

Simon Holm

SPORTBLADET

Fotbollsvärlden skakas av flera inbrott under kort tid.

Nu agerar stjärnorna och anställer soldater från det brittiska specialförbandet SAS.

– Det är ingen ny fråga. Men det är något som har intensifierats på senare tid, säger en tjänsteman enligt Daily Mail.

I förra veckan blev Victor Nilsson Lindelöfs familj utsatta för ett inbrott, medan Maja Nilsson Lindelöf och parets två barn var hemma.

”Under Victors match i onsdags kväll hade vi inbrott i Manchester. Jag var hemma ensam med båda barnen men vi lyckades gömma oss och låsa in oss i ett rum innan de kom in i huset. Vi är efter omständigheterna okej, men det var såklart väldigt traumatiskt både för mig och mina små barn.”, skriver hon på Instagram.

Det är tyvärr ingen ny företeelse. Flera fotbollsstjärnor har drabbats av inbrott den senaste tiden. Exempelvis, i mars förra året tog sig tjuvar in i Robin Olsens hem och hotade familjen med machete.

Victor Nilsson Lindelöf.

Tar in specialförband

Paniken bland Premier League-spelarna sprider sig och nu väljer stjärnorna att agera. Daily Mail rapporterar om att spelarna väljer att anställa före detta soldater från det brittiska specialförbandet SAS, som är en förkortning av Special Air Service, för att bevaka sina hus medan de inte är där.

– Många spelare tar in tränade hundar men i vissa fall vill de ha en fysisk, mänsklig närvaro i huset och därför vänder de sig till många företag som använder killar som är ex-specialstyrkor, säger en tjänsteman enligt Daily Mail.

ANNONS

Hammarby möter Häcken i Allsvenskan på söndag! Missa inte veckans dramatik på Stryktipset.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

LÄS VIDARE

411 familjer har ringt på jakt efter råd

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League

Maja Nilsson Lindelöf

Robin Olsen

Victor Nilsson Lindelöf